πανό 1

Εταιρικά Νέα και Πληροφορίες

1. Το παρελθόν 2021, μέσα από τις αδιάκοπες προσπάθειες όλης της εταιρείας, η εταιρεία αναγνωρίστηκε από την τοπική αυτοδιοίκηση και κέρδισε ξανά τον τίτλο της επιχείρησης αστέρι και της αξιόπιστης επιχείρησης.Θα κάνουμε επίμονες προσπάθειες και θα προσπαθήσουμε για καλύτερες επιδόσεις.

εικόνα 1
εικόνα2

2. Προκειμένου να ενισχυθεί η συνοχή όλου του προσωπικού και των τμημάτων, η εταιρεία μας πραγματοποίησε μια υπαίθρια ξενάγηση στον όμορφο ποταμό Nanxi.

εικόνα 3

3. Μετά το Εαρινό Φεστιβάλ, η εταιρεία έστειλε μέρος του βασικού εκπαιδευτικού προσωπικού για να συμμετάσχει στην εκπαίδευση επώασης δεύτερου κλιμακίου wenzhou, δύο ημέρες στην εκπαίδευση, πάμε χέρι-χέρι, συνεργαζόμαστε μεταξύ μας, ενωμένοι για να ολοκληρώσουμε τις προκλήσεις και επιτύχαμε καλά αποτελέσματα.Οι εργαζόμενοι που συμμετέχουν σε αυτή τη μελέτη μπορούν να μοιραστούν την μαθησιακή τους εμπειρία και τα μαθησιακά αποτελέσματα με όλους τους υπαλλήλους μετά την επιστροφή τους.Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου είπε ότι ελπίζει ότι κάθε εργαζόμενος θα μαθαίνει συνεχώς νέες γνώσεις, νέες μεθόδους και νέες τεχνολογίες και με τη μακροχρόνια εργασιακή μας εμπειρία, θα συγκεντρωνόμαστε μαζί, θα προχωρήσουμε ενεργά, θα δίνουμε πλήρη απόδοση στη μέγιστη αξία μας αποτελεσματικά κάθε μέρα και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο μαζί.

εικόνα 4

4.Στην αρχή του έτους, με τις παραγγελίες των προϊόντων αδιάλειπτης παροχής ρεύματος της UPS δεν αυξάνεται, συνεργείο προϊόντων UPS, δημιούργησε αποτελεσματική ομάδα επιθεώρησης, προκειμένου να βελτιωθεί η παραγωγή, η συναρμολόγηση, η ποιοτική επιθεώρηση, η ταχύτητα της ομάδας το ειδικό συνεργείο έχει προσαρμοστεί για PCB, το plug-in παραγωγής PCB ως κορυφαία προτεραιότητα, ο εξοπλισμός plug-in έχει προσαρμοστεί, ενημέρωση.

εικόνα 5
x6